Peniaze vám nikto len tak nedá, ale stačí rok štúdia na Cambridge Business School a prídu samé


Foto: Peniaze vám nikto len tak nedá, ale stačí rok štúdia na Cambridge Business School a prídu samé Foto: CBS

Sľuby, sľuby a ešte raz sľuby. Ale! Čo sú pre iných sľuby pre nás v Cambridge Business School je samozrejmosťou. Ako môžeme niečo takéto garantovať? Jednoducho. A naši absolventi sú toho dôkazom. Poďme však pekne poporiadku. Samozrejme, že peniaze neprídu iba tak bez nejakej vynaloženej energie a tým, že budete sedieť doma. Prídu štúdiom. Čítate dobre. Štúdiom MBA. 

Určite máte prácu, ktorá možno nie je váš „dream job“, alebo si myslíte, že  máte na povýšenie, ale vždy keď ste sa o neho uchádzali, alebo ste sa uchádzali o novú prácu, tak prekážkou bolo vaše vzdelanie, ktoré nepreukazovalo vaše odborné vedomosti a zručnosti? S tým je koniec. Jediné čo musíte je investovať do vzdelania a štúdia MBA. Na druhej strane investícia do seba a vzdelania je tá najlepšia.

Čo to vlastne znamená MBA? Master of Business Administration (MBA) je profesijne vzdelávací program, ktorý ponúka účastníkom rozšírenie ich manažérskych vedomostí a zručností nad rámec vysokoškolského vzdelania. Štúdium programu MBA na Cambridge Business School sa skladá z desiatich špecializovaných modulov, ktoré sú rozdelené do dvoch semestrov. Výučba programov potom prebieha kombinovanou formou - na začiatku semestra a v jeho polovici sa študenti zúčastnia semináru s interaktívnou výučbou zameranou na prax pod vedením odborných lektorov.

Ďalej študujú pomocou e-learningu, v rámci ktorého môžu využiť všetky výučbové materiály v online podobe v študentskej sekcii. Študenti sa teda v priebehu celého štúdia osobne zúčastnia štyroch celodenných seminárov a zvyšok štúdia si môžu individuálne rozvrhnúť podľa vlastných časových možností. Na konci štúdia každý vypracuje záverečnú prácu, ktorú následne obháji. 



Nebojte sa však, že kvôli štúdiu budete musieť upustiť zo svojich každodenných povinností a radostí. Ako bolo už spomenuté štúdium MBA na Cambridge Business School prebieha kombinovanou formou, a preto je výhodou na rozdiel od iných škôl, že študenti nemusia sedieť v škole a študovať vtedy,  keď má čas lektor a keď to zadá škola. Prepracovaný e-learningový systém ponúka všetky materiály v konte študenta a nič nebráni študovať,  keď máte voľnú chvíľku.

Za jeden rok trvania MBA štúdia získate prehľad v aktuálnych témach, zlepšíte si svoje prezenčné a komunikačné schopnosti, lektori vás naučia lepšie zvládať stresové situácie. Po absolvovaní MBA štúdia na Cambridge Business School a získaní titulu MBA, vám nič nebráni v tom, aby ste požiadali o povýšenie, či sa uchádzali o inú pozíciu. Garantujeme vám, že vetu „prepáčte, ale na túto pozíciu nemáte odborné vzdelanie“ nebudete viac počuť.

Baví vás marketing, účtovníctvo, IT či ste orientovaný na líderstvo alebo je vaším životným poslaním práca v zdravotníctve? Z ponuky MBA programov si vyberie zaručene každý.

Zverte sa do rúk kvalitnému partnerovi v oblasti vzdelávania. Verte Cambridge Business School, pretože na trhu je jednotka.

Ak ste sa rozhodli, že MBA je to čo pomôže vašej kariére, neváhajte navštíviť www.cambschool.sk, prečítať si recenzie od našich spokojných absolventov a začať študovať už dnes.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS