Šťastný otec ďakoval policajtom,rodiacu manželku mu pomohli dopraviť do nemocnice rýchlym sprievodom


Foto: Šťastný otec ďakoval policajtom,rodiacu manželku mu pomohli dopraviť do nemocnice rýchlym sprievodom Foto: facebook.com/policiaslovakia

Takýto e-mail prijala polícia v Nitre, prihovára sa v ňom otec novorodenca:

Dobrý deň. Chcel by som sa touto cestou veľmi pekne poďakovať dvom policajtom z PZ v Nitre, pánovi Kalapovi a pánovi Ondruškovi. Dnes v noci okolo 02:00 mi manželka začala nečakane rodiť sama doma v značných bolestiach a krvácaniu. Bol som v práci v nočnej, po mojom presune domov som ju naložil do auta a rýchlo sme sa ponáhľali do Fakultnej nemocnice v Nitre. Túto hliadku sme stretli po ceste a požiadali o rýchle sprevádzanie do nemocnice, nakoľko sa stav zhoršoval a nebol čas čakať na sanitku RZP, išlo o minúty… Okamžite nám podali pomoc a sprevádzali nás doprovodom do nemocnice. Vďaka ich profesionálnemu prístupu a ochote pomôcť sa nám dnes o 03:27 narodil zdravý syn . Ešte raz  veľká vďaka pánovi Kalapovi a pánovi Ondruškovi za ich obetavú pomoc a prácu. Celému kolektívu PZ, ale najmä týmto dvom policajtom prajem všetko dobré. ĎAKUJEM!!!

Poďakovanie patrí nstržm. Jánovi Kalápovi a stržm. Lukášovi Ondruškovi z Obvodného oddelenia Policajného zboru v Nitre, ktorí sú radi, že mohli zabezpečiť rýchly príchod do nemocnice.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Nitra