V obci Nitrianske Hrnčiarovce vyrastie nový moderný rezidenčný projekt Pod Zoborom


Foto: V obci Nitrianske Hrnčiarovce vyrastie nový moderný rezidenčný projekt Pod Zoborom Foto: facebook.com

Projekt má za cieľ, splniť očakávania hlavne mladých rodín. Výstavba je naplánovaná na začiatok roka 2018, avšak už teraz vzbudzuje veľký záujem. Prvé ukážky naznačujú, že pôjde o veľmi vkusné bývanie s nadčasovým architektonickým prevedením. Noví rezidenti sa tak nemusia obávať, že domy si za pár rokov budú vyžadovať rekonštrukciu. Súbor 20 dvojdomov a 16 rodinných domov v radovej zástavbe tak vytvorí modernú obytnú štvrť.

Jednou z výhod projektu Pod Zoborom je jeho lokalita. V blízkosti je les, kde sa nachádza mnoho turistických chodníkov a možnosť na turistiku ponúka aj kopec Zobor. Dostupnosť do mesta je taktiež výborná. Za menej ako 10 minút autom je možné dostať sa do centra za prácou, službami či oddychom. Výhodou projektu je aj možnosť vlastného parkovania.

Projekt sa zameriava najmä na nadštandardné 4-izbové rodinné domy a rozľahlé 5-izbové dvojdomy. Pri oboch je veľmi dobre dispozične riešený interiér. Izby sú priestranné a poskytujú dostatok priestoru. Interiér je príjemne osvetlený veľkými oknami, ktoré slúžia aj ako prechod na záhradu. Plusom je výstavba z kvalitných materiálov, čo je zárukou toho, že skutočne ide o kvalitný projekt.

Kolaudácia 4-izbových domov je naplánovaná na začiatok roka 2019, kedy sa noví majitelia môžu aj nasťahovať. Počas jari 2019 budú skolaudované ja 5-izbové dvojdomy. Obyvateľmi domov budú najmä mladé rodiny, vďaka čomu sa z tohto susedstva stane moderné komunitné bývanie, ktoré v Nitre posledné roky chýba.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu