V Nových Zámkoch na námestí osadia betónové zábrany kvôli bezpečnosti, vylúčená bude aj doprava


Foto: V Nových Zámkoch na námestí osadia betónové zábrany kvôli bezpečnosti, vylúčená bude aj doprava Foto: novezamky.sk

Policajný zbor SR požiadal mesto o realizáciu opatrení na ochranu verejných miest v súvislosti s nastávajúcim vianočným obdobím, pre ktoré je typické zvýšenie početu osôb na verejných priestranstvách a kultúrnych podujatiach. 

Z dôvodu zabezpečenia ochrany verejných miest, bezpečnosti občanov a návštevníkov mesta počas nadchádzajúceho vianočného obdobia, konania kultúrnych a spoločenských podujatí žiadame vylúčenie dopravy a osadenie betónových zábran  na Hlavnom námestí v Nových Zámkoch v období od 5. decembra 2017 do 2. januára 2018.

Polícia žiadala aby sa na prístupové cesty zo všetkých siedmych ulíc vedúcich na Hlavné námestie osadili betónové zábrany

„V pondelok 4. decembra sme na komunikácie uložili betónové panely, ktoré sa využívajú na predvolebnú propagáciu. Fungujú ako spomaľovače, zdravotná záchranná služba a hasiči sa však na námestie dostanú. Ešte ich vizuálne upravujeme,“ povedala Monika Kutenicsová, vedúca odboru komunálnych služieb mestského úradu.

Do 2. januára je z námestia vylúčená autobusová doprava. Spoje MHD nebudú obsluhovať zastávku Hlavné námestie. Cestujúci môžu nastupovať/vystupovať na zastávkach na Petöfho ulici-Poliklinika a Komárňanskej ulici č.24 – podobne, ako tomu býva počas iných väčších udalostí v meste.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: novezamky.sk