Na skle maľované v Nitre s hviezdnym hereckým obsadením už tento štvrtok


Foto: Na skle maľované v Nitre s hviezdnym hereckým obsadením už tento štvrtok Foto: nitra.sk

Legenda o Jánošíkovi, slovenskom hrdinovi, „ktorý bohatým bral a chudobným dával“ s nami žije už viac ako tristo rokov. Jeho osud sa stal námetom hudobného či výtvarného umenia nielen na Slovensku, ale aj v okolitých krajinách.

Muzikál Na skle maľované mal u nás premiéru v roku 1974 a režisér Zachar obsadil rolu legendárneho zbojníka Michalom Dočolomanským. Dočolomanského dopĺňali ďalší nezabudnuteľní slovenskí herci ako Juraj Slezáček, Oldo Hlaváček, Elo Romančík, Emília Vášaryová či Božidara Turzonovová, ale aj mnohí iní. Od roku 2005 Dočolomanského nahradil Ján Slezák. V jeho prevedení je legendárny muzikál plný humoru, známych pesničiek a tanca.

V Nitre 14.12.2017 v úlohe Jánošíka sa môžete tešiť na Janka Slezáka, ďalej uvidíte Martu Sládečkovú, Zuzanu Tlučkovú, Katarínu Hasprovú, Ivana Vojteka, Pavla Topoľského, Karola Čálika, Romana Fédera, Martina Hudeca a mnohých ďalších. Vstupenky na muzikál Na skle maľované si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal, alebo v NISYS na Štefánikovej 1 v Nitre. 


Miesto: Športová hala Klokočina Nitra
Dátum: 14.12.2017 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: nitra.sk