Začal Autosalón Autoshow Nitra, divákom prinesie viacero automobilových noviniek


Foto: Začal Autosalón Autoshow Nitra, divákom prinesie viacero automobilových noviniek Foto: agrokomplex.sk

Priaznivci moto-športu sa dočkali, od 5. do 8. októbra 2017 prúdi do Nitry veľké množstvo nadšencov automobilov. Na Národnom Výstavisku Agrokomplex v Nitre na ploche viac ako 37 000 metrov štvorcových sa predstaví 220 vystavovateľov s celkovo 35 novinkami. Najkomplexnejšia automobilová výstava prinesie divákom počas 4 dní viacero noviniek, nových modelov, a rôznych prehliadok. 

Na 24. ročníku autosalónu sa očakáva vysoká návštevnosť, aj preto, že Nitra je bližšie pre priaznivcov, ktorí chcú pricestovať najmä z východu. Oproti autosalónu v Bratislave je ten nitriansky viac zameraný na predaj automobilov, ktoré je možne vidieť na našich cestách. 


Na autosalóne môžu návštevníci vidieť aj tie modely, ktoré chýbali na rôznych iných autosalónoch. Diváci budú určite zvedaví na slovenské premiéry modelov ako Škoda Karoq, Volkswagen T-roc, Opel Crossland X, Hyundai Kona či Citroen C3 Aircross - vyrábaný na Slovensku. 

Kompletný zoznam noviniek, ktoré budete môcť vidieť

CITROËN - Citroën C3 AIRCROSS

FORD - Fiesta

HONDA - Civic Hatchback, Civic Sedan, Civic Type-R

HYUNDAI – Kona, Tuscon v špeciálnej edícii Shadow

JAGUAR - F-Pace 25d

LADA - Lada Niva 4×4 5-dverová, Lada 4×4 Urban 5-dverová, Lada Vesta sedan

LAND ROVER – Range Rover Velar

MAZDA - Mazda CX-5 2017, Mazda MX-5

OPEL - Insignia grand sport, Insignia sports tourer, Crossland X

PEUGEOT – Peugeot 5008, Peugeot 301, Peugeot 308

NISSAN - Nový QashqaiI, Nový X-Trail


RENAULT - Renault Koleos, Renault Alaskan, Renault Zoe – elektromobil

SEAT - Seat Arona, Seat Cupra

SUBARU – XV, Impreza 2018

ŠKODA - KAROQ

VOLVO - XC60

VW -T-Rock, Polo, Tiguan Allspace

Autosalón ponúkne aj viacero špeciálnych aktivít, prehliadku veteránov a motoshow 

V rámci akcie MotoTV Show sa o ozajstnú automobilovú zábavu postarajú tí najlepší slovenský driftéri a kaskadéri. Súčasťou bude aj vystúpenie Slovenskej reprezentantky v krasojazde Nicoly Frýbortovej, ktorá predvedie úžasné kúsky na bicykli. Ďalej sa môžu diváci tešiť aj na Tuning show, kde uvidia celkovo 100 najkrajších tuningových modelov. Mužskí priaznivci ocenia tradičnú sexi car wash, o ktorú sa postarajú atraktívne hostesky, ktoré budú k dispozícií aj pre možnosť odfotografovať sa.



Súčasťou programu bude aj zraz Opel Clubu Slovensko či Majstrovstvá Slovenska hasičského a záchranného zboru SR, ktorého príslušníci nám predvedú, ako postupovať pri vyslobodzovaní z havarovaných áut. Priaznivci starších modelov sa môžu tešiť na prehliadku veteránov, historických vozidiel či motoriek, ktorá taktiež nebude chýbať.

Súčasťou autosalónu bude aj program pre najmenších a ženské publikum

Organizátori nezabudli ani na najmladších priaznivcov a pripravili pre nich množstvo atrakcií. Využiť môžu motokáry, elektrické autíčka, detské kútiky, dopravné ihrisko a mnoho iných zaujímavostí. Pre nežnejšie pohlavie sú pripravené odborné a poradenské prednášky o autách, kde sa dozvedia množstvo zaujímavých informácií, o ktorých doteraz zrejme ani netušili. 

Ceny vstupného a parkovného 

Cena vstupenky je 5 eur. Žiaci základných a stredných škôl, občania ŤŽP (preukaz s bielym krúžkom) po predložení platného preukazu platia 3 eurá. Voľný vstup platí pre občanov ŤŽP (preukaz s červeným krúžkom), a deti do 6. rokov v sprievode rodiča.

Priaznivci moto-športu, nenechajte si ujsť najväčšiu motoristickú udalosť na Slovensku! Vyhrať môžete aj automobil do osobného vlastníctva, presnejšie Nissan Micra.

Miesto: Národné Výstavisko Agrokomplex Nitra
Dátum: 05.10.2017 - 09:00    08.10.2017 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: agrokomplex.sk