Ľadové medvede sa opäť stretnú v Nitre, na celoslovenskom zraze podporia dobrú vec


Foto: Ľadové medvede sa opäť stretnú v Nitre, na celoslovenskom zraze podporia dobrú vec Foto: medvedenitra.sk

V Nitre sa aj tento rok uskutoční celoslovenský zraz otužilcov, už dvanásty ročník v poradí. Ľadové medvede spod Zobora, ale aj zo všetkých kútov Slovenska, sa zídu v nedeľu 14. januára o 13:30 na tradičnom mieste, v Novom parku na Sihoti. Otužovať sa budú vo Veľkej Hangócke.

Zraz sa koná pod záštitou primátora mesta Mareka Hattasa, ktorý sa k otužilcom pripojil aj minulý rok, a v spolupráci so Slovenským rybárskym zväzom Nitra. Hromadné otužovanie bude tiež zamerané na pomoc malej bojovníčke Sabinke, ktorá sa narodila s ochorením 3-komorový hydrocefalus. Vyzbierané peniaze jej pomôžu zaplatiť veľmi nákladnú liečbu a rehabilitácie, vďaka ktorým sa jej darí napredovať.

Celé podujatie bude moderovať Dominika Titková a o dobrú náladu sa postará kapela Dora, ktorá otužilcom prišla zahrať aj pred rokom.


Program:

  • o 13:30 Kapela Dora, sprievodné podujatie, zaujímavosti
  • o 14:20 Príchod otužilcov
  • o 14:30 Príhovor primátora Mareka Hattasa
  • o 14:40 Vstup otužilcov do vody
  • o 15:00 Kapela Dora

Registrovať sa môžu kluby aj jednotlivci - stačí vyplniť formulár. Posledný možný deň na registráciu je 7. január o 20:00. Cena je 10 €, neregistrovaní účastníci zaplatia 15 €. Viac informácií o podujatí nájdete na facebooku alebo na stránke organizátorov. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu