Kam zmizla 28-ročná Mária zo Šurianok? Jej auto sa našlo pri rieke Nitra


Foto: Kam zmizla 28-ročná Mária zo Šurianok? Jej auto sa našlo pri rieke Nitra

V prípade zmiznutia 28-ročnej Márie z obce Šurianky neďaleko Nitry vyšli na povrch nové informácie. Auto mladej ženy, ktorá o sebe od soboty 6. januára 2024 nepodala žiadne správy, sa našlo opustené pri rieke Nitra.

Mária odišla v sobotu o 21:00 hod. z miesta trvalého bydliska na vozidle Seat Leon. Predmetné auto bolo nájdené na druhý deň približne o 12:00 hod. na brehu rieky Nitra v obci Výčapy – Opatovce.

O nových skutočnostiach informovala polícia Nitrianskeho kraja v príspevku na sociálnej sieti. „Vzhľadom k tomu, že i napriek doteraz vykonaným opatreniam sa nepodarilo menovanú vypátrať, žiadame o pomoc aj širokú verejnosť,“ vysvetlili policajti. 

Hľadaná je 164 centimetrov vysoká, má ryšavo-hnedé vlasy po plecia, výrazné modré oči a pehy. Naposledy mala oblečené čierne legíny, biely sveter a tričko neznámeho výzoru. Pokiaľ máte o nezvestnej žene akékoľvek informácie, oznámte to polícii na čísle 158, prípadne môžete napísať súkromnú správu na Facebookovej stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu