FOTO: Desiatky pátračov, dobrovoľníkov aj psovodi hľadali nezvestnú Máriu celú noc, odhodlanie nestrácajú


FOTO: Desiatky pátračov, dobrovoľníkov aj psovodi hľadali nezvestnú Máriu celú noc, odhodlanie nestrácajú
Galéria: 14 fotiek
Foto: Facebook/Pohotovostný pátrací tím

Sobotňajšie zmiznutie 28-ročnej Márie zo Šurianok uviedlo do pohybu veľkú pátraciu akciu. Mladú ženu hľadalo od neskorých hodín nedele 8. januára 2024 desiatky pátračov a dobrovoľníkov, ktorí prehľadávali oblasť v blízkosti lokality, kde sa mala naposledy nachádzať.

Akcia sa začala o 22:00 hod., pričom sa jej zúčastnili členovia Pohotovostného pátracieho tímu, psovodi z Rescuers Slovakia a množstvo ďalších dobrovoľníkov. Dohromady tak Máriu hľadalo asi 20 ľudí a šesť psovodov. Prítomná bola aj polícia Nitrianskeho kraja, ktorá po nezvestnej od začiatku intenzívne pátra. 

Pátranie bolo ukončené približne o 2:00 hod. nadránom, žiaľ, napriek veľkej snahe bez úspechu. Mladú ženu sa však budú pokúšať nájsť aj naďalej. „Naša misia pokračuje a zostávame pripravení naďalej pomáhať v takýchto náročných situáciách,“ zdôraznil Pohotovostný pátrací tím v príspevku na sociálnej sieti. 

Mária odišla z miesta bydliska v sobotu 6. januára 2024 večer na vozidle Seat Leon, pričom to sa neskôr našlo odparkované na brehu rieky Nitra v obci Výčapy - Opatovce. Po Márii však na mieste nebolo ani stopy. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu