Aký je ideálny plot pre dom? Tu sú dve riešenia


Foto: Aký je ideálny plot pre dom? Tu sú dve riešenia

Aby ste si vybrali ideálny plot, ktorý bude 100% vyhovovať každému, musíte sa rozhodnúť pre účel jeho inštalácie: pre krásu, ochranu, izoláciu hluku alebo zónovanie priestoru. Ponúkame možnosti, ktoré zvládnu všetky uvedené funkcie a nielenže ochránia priestor pred vonkajším prienikom na súkromný pozemok, ale stanú sa aj jej štýlovým doplnkom.

Tu sú dve riešenia – betónové ploty a poplastované zelené pletivo. Pozrime sa podrobnejšie na každú možnosť.

Betónové ploty

Moderné betónové ploty plnia nielen ochrannú, ale aj dekoratívnu funkciu. Áno áno! Sú univerzálne pre oplotenie a pre priemyselný podnik, pre malý vidiecky dom a pre veľký chatový komplex.

Dekoratívne tehly, imitácia prírodného kameňa a dokonca aj dreva s hladkou alebo reliéfnou textúrou - vytvárajú jedinečný architektonický štýl. Okrem toho si môžete vybrať odtieň farby, ktorý bude dokonale zodpovedať celkovému vzhľadu lokality a okolia.

Betónové ploty pozostávajú zo samostatných sekcií, takže môžete nastaviť výšku plotu a nielen ho nainštalovať po obvode pozemku, ale aj zonovať vnútorný priestor územia.

Betónový plot vydrží minimálne 30-40 rokov. Nevyžaduje údržbu, odolá akýmkoľvek poveternostným vplyvom, chráni pred neoprávneným prienikom, hlukom, vetrom a inými faktormi. Za spoľahlivým plotom môžete pohodlne sedieť na trávniku pred domom a pokojne odpočívať, byť skrytý pred zvedavými očami.

Zelené poplastované pletivo

Napriek svojej nízkej hmotnosti a flexibilite bude poplastované pletivo vynikajúcim plotom pre letnú chatu. Takýto plot je dostatočne pevný a odolný voči vonkajším vplyvom: UV žiareniu, mrazu, vetru, vlhkosti, deformáciám, má rôzne veľkosti buniek a výšky, ktoré si môžete vybrať podľa svojich potrieb.

Okrem toho sa takýto poplastovené pletivo veľmi ľahko inštaluje a nevyžaduje špeciálne zručnosti a skúsenosti na inštaláciu. Vďaka veľkému výberu výšky (až 3 m a viac) ochráni územie pred voľne žijúcimi zvieratami a prenikaním cudzincov.


Okrem toho je inštalácia pletiva pohodlným spôsobom, ako úhľadne zónovať oblasť oddelením kvetinových záhonov, výbehu pre zvieratá alebo ihriska. Pletivo pomôže pri terénnych úpravách pozemku.

S plastovým materiálom sa ľahko pracuje a dáva mu ten správny tvar, takže z pletiva pri vchode môžete dokonca vytvarovať oblúk a vysadiť k nemu popínavé rastliny. Veľmi skoro ho zapletú a vytvoria neskutočne krásny výhľad.

Pri zariaďovaní územia okolo vášho domu si vyberte univerzálne riešenia plotov, ktoré budú pevné, praktické a príjemné na pohľad s dobrým vzhľadom!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok