Pokračovanie rodinnej tragédie v Komjaticiach. Pred rokmi prišla o synčeka, teraz za ním sama odišla


Foto: Pokračovanie rodinnej tragédie v Komjaticiach. Pred rokmi prišla o synčeka, teraz za ním sama odišla Foto: Facebook (Nový čas)

Hrozná tragédia, ktorá pred ôsmimi rokmi postihla mladú rodinu z Komjatíc, má smutnú dohru. Manželia Peter a Jarka prišli v roku 2016 o 2 a pol ročného syna po tom, čo nešťastne spadol do rieky a utopil sa. Podľa informácií, ktoré zverejnil spravodajský portál Nový čas, sa 44-ročná Jarka nedávno pobrala za ním na druhý svet.

K úmrtiu malého Šimonka došlo vo februári 2016 nešťastnou náhodou len pár metrov od ich bytovky, kde sa bezstarostne hral v spoločnosti svojho otca. Ten sa v jednej chvíli len na pár sekúnd otočil, no Šimonko za ten krátky moment zmizol. Nastala obrovská pátracia akcia s tým najhorším výsledkom – jeho bezvládne telíčko našli o 700 metrov ďalej v koryte Malej Nitry.

Manželia sa s touto stratou dlho vyrovnávali, pričom sa im údajne po čase narodilo aj ďalšie dieťa. Na Šimonka nikdy nezabudli, ale na chvíľu sa zdalo, že ich v živote ešte čaká aj šťastné obdobie. To všetko vyvrátila správa, že 44-ročná Jarka už nie je medzi živými. Mala skonať na zákernú chorobu. 

Zomrela takmer presne 8 rokov po svojom synčekovi,“ komentovala smutne rodinná známa. Rodina, priatelia a susedia sa pri poslednej rozlúčke zhodli, že Jarka bola napriek všetkým ranám osudu silná žena a dobrá duša. „Prežila si to, čo by nemala prežiť žiadna matka, a napriek tomu rozdávala všetkým úsmev a pokoj,“ spomínajú ľudia v obci. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu