Pri stavebnej škole v Nitre skončil pod kolesami auta 18-ročný kolobežkár, akurát šiel cez priechod


Foto: Pri stavebnej škole v Nitre skončil pod kolesami auta 18-ročný kolobežkár, akurát šiel cez priechod Foto: Facebook/Dopravný servis-Nitra a okolie (Du Ško)

Na Cabajskej ulici v Nitre skončil v utorok ráno mladý kolobežkár pod kolesami auta. K zrážke medzi vozidlom Mercedes A16 a osobou na elektrokolobežke došlo na priechode pre chodcov neďaleko Strednej priemyselnej školy stavebnej.

Informáciu o nehode ako prví zverejnili ľudia na sociálnej sieti a neskôr nám ju potvrdilo aj Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre.

K nehode boli okamžite privolaní nitrianski dopravní policajti. „Pri dopravnej nehode utrpel 18-ročný kolobežkár doposiaľ presne nezistené zranenia. Vykonanou dychovou skúškou nebol na mieste zistený alkohol,“ uviedla hovorkyňa nitrianskej polícia Jana Šinková a doplnila, že k nehode došlo z doposiaľ nezistených príčin. 


Peter, ktorý nehodu videl, však tvrdí, že šoférka mladíka nezbadala. „Autá sme čakali na zelenú doľava smer mesto, pani šla doprava na Cabajskú smer von z mesta… Chalan síce šiel cez priechod, ale nezosadol z kolobežky, len prebehol a nezastavil ani pri aute, čo stálo pred priechodom,“ napísal na sociálnej sieti. 

Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania dopravnej polície.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu