Vedenie Nitry zverejnilo voľné pozície, hľadajú urbanistu, projektového manažéra aj správcu sociálnych sietí


Foto: Vedenie Nitry zverejnilo voľné pozície, hľadajú urbanistu, projektového manažéra aj správcu sociálnych sietí

Pre tých, ktorí sa momentálne obzerajú po novej práci, môžu byť zaujímavé pracovné ponuky mesta Nitra. Voľné pozície plánuje obsadiť niekoľko inštitúcií mestskej samosprávy. 

Útvar hlavného architekta hľadá vhodného kandidáta na pozíciu referent(ka) urbanizmu. Požadované je vysokoškolské vzdelanie v oblasti architektúry alebo stavebníctva, skúsenosť na podobnej pozícii je veľkou výhodou. Informácie o pracovnej ponuke nájdete prostredníctvom tohto odkazu

Ďalšou ponukou je pozícia referenta pre verejné obstarávanie. Uchádzačom stačí stredoškolské alebo nadstavbové vzdelanie, prípadne vysokoškolské prvého stupňa. Podmienkou je však praktická skúsenosť s prácou vo verejnom obstarávaní v trvaní aspoň dvoch rokov. Všetky informácie nájdete TU

Nitra tiež hľadá vhodných adeptov na pozíciu projektový manažér pre rozvojové projekty v oblasti vzdelávania a sociálnych inovácií. „Budeš mať príležitosť prispieť k napĺňaniu vízie otvorenej, odolnej, bezpečnej, inkluzívnej, estetickej, udržateľnej a vzdelanej Nitry a možnosť spolupracovať so širokou škálou relevantných aktérov v téme mládeže a integrácie cudzincov v Nitre,“ píše sa v príslušnom inzeráte. Kandidát musí spĺňať osobnostné a profesijné predpoklady, vrátane dvojročnej praxe. 


Poslednou voľnou pozíciou je referent pre správu sociálnych sietí. Zamestnanec sa bude venovať propagácii a komunikácii mesta s občanmi na internete. Budúci kolegovia pripojili k tejto ponuke aj vtipný odkaz, v ktorom nádejnému adeptovi sľubujú aj zásobu hejterov, ktorí ho budú profesne aj ľudsky posúvať. 

Tvoj každodenný stres vyvážime zásobou sladkostí od hovorcu podávaných s dobrou kávou zaliatou priamo vedúcou, teplými obedmi ako zo základky, šiestimi extra dňami voľna každučký rok a ďalšími zamestnaneckými výhodami rokmi vyboxovanými našimi odolnými odbormi,“ sľubujú v ponuke. Ostáva len dúfať, že autori príspevku zažili na základnej škole lepšie obedy než väčšina z nás. 

Detaily pracovnej ponuky sú zhrnuté TU



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu