PREHĽAD: Ktoré škôlky budú v Nitre otvorené cez jarné prázdniny?


Foto: PREHĽAD: Ktoré škôlky budú v Nitre otvorené cez jarné prázdniny? Foto: pixabay.com

Žiaci Nitrianskeho kraja si užijú voľno počas jarných prázdnin ako poslední na Slovensku. Spolu s Bratislavským a Trnavským krajom ich majú naplánované v dátume od 4. do 8. marca 2024. 

Vedenie Nitry zverejnilo v tejto súvislosti prázdninový harmonogram pre škôlky v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta. Vzhľadom k počtu prihlásených detí bol upravený nasledovne: 

  • Pre deti z mestských častí Klokočina a Čermáň bude k dispozícii Materská škola, Alexyho 26, Nitra. Konkrétne sa tu presmerujú deti z týchto predškolských zariadení: MŠ Alexyho 26, MŠ Bazovského 1, MŠ Beethovenova 1, MŠ Benkova 17, MŠ Čajkovského 3, MŠ Zvolenská 23, MŠ Dolnočermánska 57, MŠ Golianova 1, MŠ Nedbalova 17, MŠ Novomeského 19 a MŠ Na Hôrke 30, Nitra. 
  • Pre mestské časti Chrenová a Zobor ostane v prevádzke Materská škola, Štiavnická 1, Nitra. To platí pre prihlásené deti z MŠ Ľ. Okánika 6, MŠ Nábrežie mládeže 7, MŠ Štiavnická 1, MŠ Za Humnami 28, MŠ Topoľová 6, MŠ Okružná 1, MŠ Dobšinského 8, MŠ Platanová 3, MŠ Vansovej 6 a MŠ Belopotockého 2 Nitra.
  • Staré Mesto ponechá otvorenú prevádzku Materská škola, Piaristická 12, Nitra. Tu môžu chodiť prihlásené deti z MŠ Štefánikova 128, MŠ Párovská 36, MŠ Piaristická 12, MŠ Rázusova 26, Nitra, MŠ Mostná 1, Nitra a MŠ Staromlynská 2.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu