V reštaurácii v Zlatých Moravciach sa kradlo. Policajti natrafili na zlodejov počas cesty na miesto činu


Foto: V reštaurácii v Zlatých Moravciach sa kradlo. Policajti natrafili na zlodejov počas cesty na miesto činu Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti zo Zlatých Moraviec boli vyslaní do jednej z reštaurácii v meste, kam ich privolali kvôli ukradnutej čašníckej peňaženke s hotovosťou.

Počas toho ako sa policajti presúvali na Župnú ulicu v Zlatých Moravciach, zastavili podozrivé vozidlo. Vodič Peugeotu 307 šiel rýchlo a obiehal autá. „Pri kontrole bolo zistené, že ide o dvoch mužov vo veku 24 a 30 rokov, ktorí sú z Rumunska,“ píše polícia.

V tom čase k autu prišla aj druhá hliadka, tej muži tvrdili, že v žiadnej reštaurácii neboli a o ukradnutých peniazoch nevedia. Policajti sa teda presunuli do reštaurácie, kde im personál oznámil, že peňaženku ukradli dvaja muži.

Na kamerových záznamoch hliadka spoznala 24-ročného Rumuna z auta. Ten sa nakoniec priznal, že peňaženku s hotovosťou zobral a je ukrytá v aute v priestore pri riadiacej páke. 


„Obidve osoby boli obmedzené na osobnej slobode, nakoľko sú podozrivé zo spáchania trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva,“ dopĺňa polícia.


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu