V nitrianskom nákupnom centre došlo ku krádeži. Polícia hľadá muža, ktorého zachytila bezpečnostná kamera


Foto: V nitrianskom nákupnom centre došlo ku krádeži. Polícia hľadá muža, ktorého zachytila bezpečnostná kamera Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Polícia Nitrianskeho kraja sa obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc. Hľadá svedkov, ktorí by mohli prispieť k objasneniu krádeže, ku ktorej došlo v jednom z nitrianskych nákupných centier. 

„Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 25.01. 2024 v čase okolo 19:30 hod. z predajne v obchodnom centre na Akademickej ulici v Nitre odcudzil prenosný SSD disk, čím spôsobil škodu vo výške 152,90 €,“  uviedla polícia na sociálnej sieti a zverejnila aj fotku muža, ktorého zachytila bezpečnostná kamera. 

„Osoba na zábere by mohla k tejto veci poskytnúť svedeckú výpoveď,“ vysvetlila polícia. Na fotografii možno vidieť muža s čiernymi vlasmi a so začínajúcou lysinou na temene hlavy. Oblečenú mal čiernu bundu, čierne tepláky, mikinu šedej farby a tenisky.


Ak túto osobu spoznávate alebo viete, kde sa môže nachádzať, oznámte to polícii na čísle 158. Tiež môžete navštíviť ľubovoľné policajné oddelenie, alebo napísať súkromnú správu na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu