VIDEO: Fanúšikovia šou ČSMT smútia. Pri tragickej nehode zahynul bývalý účinkujúci


Foto: VIDEO: Fanúšikovia šou ČSMT smútia. Pri tragickej nehode zahynul bývalý účinkujúci Foto: koláž fotiek z Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj, YouTube

Vo štvrtok 22. februára krátko pred 22:30 hod. došlo na Ceste na Senec v smere z centra k tragickej dopravnej nehode. Podľa policajných informácií 29-ročný vodič z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismernej a následne narazil do stĺpa verejného osvetlenia. Podľa informácií TV JOJ išlo o známeho Enrica Miška, ktorý vystupoval v šou Československo má talent. V aute sa mali nachádzať aj injekcie, na miesto preto mali smerovať aj kriminalistickí technici.

Vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Na zistenie prítomnosti alkoholu a iných omamných látok v organizme bol u vodiča nariadený odber krvi. „V uvedenom prípade bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania,“ napísalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.



Enrico Miško zaujal porotu v šou Česko Slovensko má talent  2022 svojím rapom a dojímavým príbehom. Rozbehnutú kariéru hokejistu mu vtedy prekazila alergia na čpavok, ktorý sa na štadiónoch nachádza a mrazí sa ním ľad.

Enrico rapoval o živote a sám si písal texty: “Mám za sebou taký ťažký príbeh s hokejom. Hral som 16 rokov za HC Slovan a potom zo zdravotných dôvodov som musel skončiť. Dodnes s tým nie som vyrovnaný. Rap je moja jediná cesta,” predstavil sa na pódiu porote v roku 2022.  “Asi tri roky som sa liečil. Išlo to do financií a nakoniec sa nič nevyriešilo. Položilo ma to. Ako malý chlapec som si predstavoval, že budem v NHL,” dodal. Hokej prestal hrať vo svojich 20-tich rokoch. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu