Herec Bendig zo seriálu Iveta mal vážnu dopravnú nehodu. Prvé slová po nešťastí


Foto: Herec Bendig zo seriálu Iveta mal vážnu dopravnú nehodu. Prvé slová po nešťastí Foto: Instagram/marsell_bendig

Herec zo slovenského seriálu Iveta z produkcie televízie JOJ Marsell Bendig mal vážnu dopravnú nehodu. Informoval o nej prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti. V príspevku uvádza, že v aute s ním sedela aj jeho kamarátka a speváčka Lucie Bikárová.

Zdroj foto: Instagram/marsell_bendig

„Keby pri nás nestál Boh a všetci svätí, asi by sme tu neboli. Z tejto nočnej mory sa budeme prebúdzať ešte dlho,“ napísal v príspevku. Okrem fotografie zničeného auta zverejnil aj snímok obrazovky, ktorý zachytáva nenávistnú správu od neznámeho používateľa platformy:“To je karma, ešte tam mal sedieť aj brat.”

Používatelia v komentároch pod príspevkom takýto komentár odsudzujú a zároveň vyjadrujú súcit s účastníkmi nehody. „Z tej poslednej fotky mi je zle! Koľko nenávisti je okolo nás, to nie je pekné. Každopádne, dôležité je, že ste v poriadku a dajte na seba pozor,“ znie jeden z nich.


K nehode sa vyjadril aj slovenský módny návrhár a semifinalista súťaže MasterChef Česko 2020 Pavel Berky „Vyzerá to hrozne, hlavne, že ste v poriadku. Tá správa je nechutná, to je naozaj úbohé, že to niekomu praje,“ napísal v komentári pod Bendigovým príspevkom.

Herec uviedol, že obaja sú zdraví a živí. Už čoskoro ho budete môcť vidieť v druhej sérii televízneho seriálu Iveta. Jeho premiéra sa uskutoční začiatkom marca


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu