Šoférovali pod vplyvom alkoholu, nakoniec skončili vo väzení


Foto: Šoférovali pod vplyvom alkoholu, nakoniec skončili vo väzení
Galéria: 3 fotky
Foto: minv.sk

V sobotu 11. novembra v noci došlo medzi Kamenicou nad Hronom a Štúrovom k dopravnej nehode. 36-ročná vodička Renaultu Twingo neprispôsobila rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky, následkom čoho dostala pri prechádzaní pravotočivou zákrutou šmyk, a narazila do stromu. Vodička - občianka Maďarska utrpela zranenia, na základe ktorých bola prevezená do nemocnice. Po dychovej skúške namerali u šoférky 1,52 promile alkoholu. Voči vodičke bolo vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

V okrese Komárno pri policajnej kontrole zastavili v sobotu o 16:30 44-ročného traktoristu, ktorý po vykonaní dychovej skúšky nafúkal 1,52 promile alkoholu. V nedeľu 12. novembra ráno o 6:00 69-ročný vodič Toyoty Rav4 v Komárne časť Káva zišiel z cesty a skončil v priekope. Policajti u vodiča, ktorý neutrpel žiadne zranenia namerali 1,98 promile alkoholu. Polícia 69-ročného vodiča z Bratislavy obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 

„V nedeľu doobeda policajná hliadka zastavila a kontrolovala v Nových Zámkoch 35-ročného vodiča osobného motorového vozidla Fiat Seicento. Vodič sa podrobil dychovej skúške s výsledkom 2,60 stotín promile alkoholu v dychu. Vodiči boli umiestnení do cely policajného zaistenia a bolo im vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ skonštatovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Nitra