FOTO: Polícia už vypátrala dievčatá, ktoré odišli z nákupného centra v Nitre bez platenia


FOTO: Polícia už vypátrala dievčatá, ktoré odišli z nákupného centra v Nitre bez platenia Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianski policajti objasňujú ďalší prípad, ktorý sa stal v obchodnom centre na Štefánikovej triede v Nitre. Ku krádeži rôzneho tovaru došlo v jednom z obchodov ešte 7. decembra 2023 v čase okolo 14:45 hod.

Polícia má k dispozícii aj fotografie z bezpečnostnej kamery. Zverejnila ich na sociálnej sieti. 

„Osoby na zábere by mohli napomôcť k objasneniu prípadu a taktiež k tejto veci poskytnúť svedeckú výpoveď,“ vysvetlila Polícia SR - Nitriansky kraj. 


Na záberoch vidno dve tínedžerky, ako vchádzajú do predajne. Obe majú dlhé hnedé vlasy. Jedna z nich má na sebe čierne šaty a modrú bundu, druhá hnedé rozšírené nohavice a čiernu koženú bundu. V ruke drží červenú papierovú tašku. 

Ak máte o daných osobách akékoľvek informácie, môžete ich podať polícii na telefónnom čísle 158, do súkromnej správy na FB stránke alebo na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

  • Aktualizované 8. marca 2024 o 14:58

Nitrianska krajská polícia pred niekoľkými dňami informovala, že hľadané dievčatá z nákupného centra v Nitre už boli stotožnené, a ľuďom poďakovala za pomoc. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu