Kaštieľ v Beladiciach už čoskoro otvoria. Svadbu tu mal Hamšík a môžete mať aj vy


Foto: Kaštieľ v Beladiciach už čoskoro otvoria. Svadbu tu mal Hamšík a môžete mať aj vy Foto: Facebook/Park Hotel Tartuf ***+

Kaštieľ v Beladiciach pri Nitre už čoskoro otvorí svoje brány. Park Hotel Tartuf bol pár rokov zatvorený - jeho prevádzku najprv prerušila pandémia koronavírusu, a potom energetická kríza. Nedávno však vedenie hotela oznámilo dobrú správu, a to najmä pre budúcich svadobčanov.

„S radosťou vám oznamujeme, že náš hotel znovu otvára bránu pre záujemcov o svadbu a to v nadchádzajúcej sezóne 2024,“ napísali v príspevku na sociálnej sieti. 


V rozprávkovom kaštieli z 19. storočia sa tak opäť budú konať svadby. Tí, čo sa plánujú brať by však rozhodne nemali váhať. Leto majú síce zatiaľ voľné, dokonca aj tie najatraktívnejšie termíny, no zrejme nie nadlho.

„Prevádzku hotela otvárame postupne. Začali sme prijímať rezervácie na svadby. Neskôr rozšírime služby aj pre kongresovú klientelu a následne pre širokú verejnosť,“  uviedol kaštieľ a doplnil, že onedlho by mohli sprístupniť wellness aj pre neubytovaných hostí. Verejnosť táto správa potešila, keďže sa už mnohí pýtali, kedy bazén otvoria.  


V luxusnom kaštieli, ktorý je chránenou kultúrnou pamiatkou, si svoje áno povedali už desiatky ľudí. Z tých známejších ľudí tu mal svadbu futbalista Marek Hamšík či motocyklový pretekár Martin Vaculík s herečkou Kristínou Turjanovou. Krásna budova kaštieľa je vám možno známa aj z televízie, keďže sa tu v minulosti nakrúcala i reality show Nevesta pre milionára.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu