VIDEO+FOTO: Muž preoblečený za pumpára rozkopol dvere benzínky pri Nitre, takmer ju zdemoloval


VIDEO+FOTO: Muž preoblečený za pumpára rozkopol dvere benzínky pri Nitre, takmer ju zdemoloval
Galéria: 8 fotiek
Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky (snímka z videa)

Nitrianska krajská polícia zverejnila na sociálnej sieti šokujúce video. Bezpečnostná kamera zachytila agresívneho muža, ktorý vo večerných hodinách rozkopol dvere čerpacej stanice v Beladiciach a začal ju demolovať. 

Muž ničil všetko, čo videl. Rozkopol aj stojany s vybavením, potravinami a nápojmi, triasol s nimi a potom svoju pozornosť zameral na pult, kde sa pripravujú jedlá. Zamestnankyne pumpy zo strachu o svoj život predajňu okamžite opustili a privolali pomoc.

Vďaka rýchlemu zásahu nitrianskych policajtov sa výtržníka podarilo chytiť priamo na mieste. „Pod hrozbou použitia zbrane muža vyzvali, aby upustil od protiprávneho konania a aby sa vzdal. Voči osobe boli použité donucovacie prostriedky a následne bola spacifikovaná,“ uviedli a dodali, že muž bol pod vplyvom alkoholu. Dychová skúška ukázala výsledok 1,79 promile. 



Pri kontrole policajti zistili, že 43-ročný muž má u seba mobilný telefón a krabičky cigariet, ktoré chcel z pumpy ukradnúť. Na sebe mal pracovnú bundu, ktorú si ešte predtým zobral z okienka slúžiaceho na nočný predaj. 

„Na miesto sa dostavil poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Zlaté Moravce, ktorý v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci,“ informovala krajská polícia. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu