Je to možné? V Nitre skončilo auto na streche. Internet hľadá možné scenáre ako sa to mohlo stať


Foto: Je to možné? V Nitre skončilo auto na streche. Internet hľadá možné scenáre ako sa to mohlo stať Foto: Facebook/Dopravný servis-Nitra a okolie

Na Levickej ulici v Nitre malo v nedeľu doobeda dôjsť k dopravnej nehode, ktorá spustila vlnu otázok. Biela Kia s novozámockým evidenčným číslom vozidla skončila na streche. Informácia o nehode sa objavila v skupine Dopravný servis - Nitra a okolie.

Podľa niektorých komentárov a uverejnenej fotografie, na ktorej je vidieť ohnutý stĺp v pozadí, je možné, že vodič narazil do verejného osvetlenia alebo stĺpa, čo spôsobilo jeho prevrátenie.

Pod príspevkom sa okamžite spustila vášnivá debata o tom, ako k nehode mohlo dôjsť. „Padol z oblakov?“ napísal Ján. „Chcel dať asi back flip, ale nemal prilbu, tak nevydalo,“ zavtipkoval Andrej. „Robil kotrmelce?“ zisťovala Ľubka.


Jnoa zas ocenil vodičove schopnosti: „Ale pekne to zaparkoval :-). Medzi čiarami a aspoň nechal jeden jazdný pruh voľný.“ Nechýbali ani reakcie k nátačaniu nových filmových častí Rýchlo a zbesilo či MadMax.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu