Polícia zastavila pri Šali podguráženého vodiča. Tri promile nafúkal už doobeda


Foto: Polícia zastavila pri Šali podguráženého vodiča. Tri promile nafúkal už doobeda Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti zo Šale spozorovali počas služby vozidlo VW Touran, ktoré jazdilo v obci Kráľová nad Váhom zo strany na stranu. Policajti auto zastavili a vyzvali vodiča, aby im predložil všetky potrebné doklady, čo aj urobil. Následne ho podrobili dychovej skúške, ktorá ukázala závratné čísla. 

„49-ročný vodič bol podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 1,32 mg/l, čo je v prepočte 2,75 promile,“ uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Polícia muža zadržala a eskortovala ho do policajnej cely, kde mohol vytriezvieť a porozmýšľať nad svojím konaním. „Po jeho vytriezvení s ním boli vykonané potrebné procesné úkony a bol obvinený pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O jeho treste za nezodpovedné konanie bude rozhodovať súd,“ dodali krajskí policajti a opäť apelovali na vodičov, aby nesadali za volant opití. 

Stačí jediná sekunda a dôsledky môžu byť fatálne pre vás, ale aj pre ďalších ľudí. Buďte zodpovední a zbytočne neriskujte.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu