V Nitre sa chystá párty pre psov, pozvané sú pudle, maltezáky a jorkšíry


Foto: V Nitre sa chystá párty pre psov, pozvané sú pudle, maltezáky a jorkšíry Foto: Facebook/Sanbei by Hafpark

Nitra má od minulého roka svoju prvú psiu kaviareň a škôlku – Sanbei by Hafpark. Za ten čas ju už navštívili stovky psíčkarov, ktorí sa tu so svojimi štvornohými miláčikmi zastavili na kávu, koláčik alebo labko-menu. V kaviarni sa však zvyknú konať aj rôzne akcie, ktoré sa tiež tešia veľkej obľube. V marci psia kaviareň chystá až tri zaujímavé podujatia - prednášku a dve psie párty. 

Prvá z nich bude už v sobotu 16. marca od 17:00 hod. v priestoroch psej kaviarne na Kupeckej ulici 16. Párty je určená pre dve rasy - pre jorkšírskych teriérov a maltezákov. Druhá párty bude o týždeň neskôr, v nedeľu 24. marca od 17:00 hod a pôjde o najväčšiu párty pudlíkov. Na začiatku každej párty sa psíky najprv zoznámia, a potom budú nasledovať súťaže, tombola a spoločné fotenie. Miesto si môžete zarezervovať vopred.

V sobotu 23. marca o 17:00 hod. sa ešte uskutoční prednáška na tému „Stres u psa“, ktorú tu bude mať trénerka Janka Sádovská. Chýbať nebude ani praktická časť s ukážkami a voľná diskusia, počas ktorej vám trénerka zodpovie všetky vaše otázky. Počet miest je limitovaný, prihlásiť sa preto treba skôr. Viac informácií o rezervácii miesta nájdete tu.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu