FOTO: Myslel si, že zrazil zviera. Bol to však muž, ktorý sedel na priechode


FOTO: Myslel si, že zrazil zviera. Bol to však muž, ktorý sedel na priechode
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

V meste Šahy (okres Levice) došlo včera 12. marca vo večerných hodinách k tragickej dopravnej nehode. Na priechode pre chodcov sedel muž, zrazilo ho prechádzajúce auto. Na miesto boli okamžite vyslané všetky záchranné zložky. 

Polícia na sociálnej sieti opísala hrôzostrašnú nehodu aj to, ako k nej pravdepodobne došlo. „Na uvedenom úseku cesty z doposiaľ presne nezistených príčin sedel chodec. V tom čase tadiaľ prechádzalo motorové vozidlo, pričom osobu za volantom pravdepodobne oslnili svetlá oproti idúceho kamióna, a preto včas nevidela muža nachádzajúceho sa na ceste,“ uviedla nitrianska krajská polícia. 

Osoba sa domnievala, že došlo k stretu so zverou a pokračovala v jazde ďalej. Keď sa dozvedela, že v meste došlo k dopravnej nehode, zavolala na políciu. Mužovi však už nebolo pomoci, pri nehode, žiaľ, utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.


Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú predmetom vyšetrovania polície. Svedkov, ktorí zrážku videli a vedia poskytnúť ďalšie informácie, vyzvali, aby tak urobili. Zavolať môžu na telefónne číslo 158, prípadne to môžu nahlásiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo napísať súkromnú správu na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj. Každý detail sa môže policajtom hodiť, aby vedeli posúdiť priebeh nehody a určiť mieru zavinenia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu