Nemocnica v Nitre varovala ľudí pred pokutami, na jednom mieste platí zákaz parkovania


Foto: Nemocnica v Nitre varovala ľudí pred pokutami, na jednom mieste platí zákaz parkovania Foto: Facebook/Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka

Fakultná nemocnica Nitra sa na sociálnej sieti obrátila na svojich pacientov i všetkých návštevníkov a upozornila na to, že kvôli niektorým vodičom vznikajú na príjazdovej plošine pri Pavilóne chirurgických disciplín kolízne situácie. Toto miesto je totiž určené len pre vozidlá Rýchlej zdravotnej pomoci, ktoré sem dovážajú akútnych pacientov. Tí potom musia na ošetrenie dlhšie čakať. 

Nemocnica všetkým vodičom pripomenula, že tu platí zákaz vjazdu a zákaz parkovania, na čo upozorňuje aj dopravné značenie. Na príjazdovú plošinu je možné vstupovať len v nevyhnutých a akútnych prípadoch, napríklad keď  je potrebné vyložiť alebo naložiť pacienta. 

„Prosíme, aby ste rešpektovali zákaz parkovania a svoje vozidlá parkovali na iných parkovacích miestach v areáli nemocnice. Za porušenie zákazu parkovania bude uložená pokuta,“ dodalo vedenie nemocnice a poďakovalo za pochopenie.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu