FOTO: Kamión sa vyhýbal druhému a zišiel z cesty, ratovali ho dobrovoľní hasiči z Tehly


FOTO: Kamión sa vyhýbal druhému a zišiel z cesty, ratovali ho dobrovoľní hasiči z Tehly
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/DHZ Tehla

Členovia Dobrovoľného hasičského zboru v Tehle (okres Levice) mali počas uplynulých dní dva zásahy, pričom na miesto, kde ich akútne potrebovali, dorazili za už pár minút. Riešiť museli spadnutý strom na ceste aj kamión mimo vozovky. 

Počas prvého zásahu smerovali na cestu medzi Tehlou a Iňou, na ktorej ležal spadnutý konár stromu. Spozoroval ho tam starosta obce, ktorý jednotke vyhlásil poplach. „Po príchode na miesto bolo zistené, že konár, ktorý sa odlomil zo stromu, zasahuje do cesty. Konár bol z cesty odstránený a cesta očistená,“ uviedli dobrovoľní hasiči na sociálnej sieti. Pri udalosti sa našťastie nikto nezranil. 

Rovnaké šťastie mal aj vodič kamiónu, ktorému išli dobrovoľní hasiči na pomoc. Kamionista sa totiž musel vyhýbať inému nákladnému autu, následkom čoho zišiel z cesty a zostal zakliesnený v jarku.

„Prieskumom bolo zistené, že z vozidla neunikajú nijaké prevádzkové kvapaliny a taktiež vodič neutrpel žiadne zranenia,“ opísali hasiči svoju prácu po príchode na miesto nehody a dodali, že o súčinnosť požiadali aj políciu. Tá až do odťahu vozidla riadila premávku a dohliadala na bezpečnosť ostatných vodičov. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu