Hľadalo ju celé Slovensko: Máriu zo Šurianok našli po viac ako dvoch mesiacoch, bolo však neskoro


Foto: Hľadalo ju celé Slovensko: Máriu zo Šurianok našli po viac ako dvoch mesiacoch, bolo však neskoro Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko

Nezvestnú Máriu zo Šurianok našli po viac ako dvoch mesiacoch, bolo, žiaľ, neskoro. Smutnú správu zverejnil Záchranný systém Slovensko na sociálnej sieti

Pátranie po 28-ročnej Márii trvalo od 6. januára 2024, kedy odišla zo svojho bydliska a viac sa neozvala. Jej auto našli odparkované na brehu rieky Nitra v obci Výčapy-Opatovce.

Mladú ženu hľadali počas viacerých pátracích akcií, do ktorých sa okrem polície a psovodov zapojili aj desiatky dobrovoľníkov a organizácií, ktoré sa venujú hľadaniu nezvestných osôb. V neposlednom rade zdieľali prosby o pomoc pri pátraní aj stovky Slovákov. 


Správa o tom, že sa, bohužiaľ, našla až keď už bolo neskoro, preto zarmútila mnohých. Záchranný systém Slovensko sa poďakoval všetkým členom za pomoc pri pátraní a rodine a blízkym vyjadril úprimnú sústrasť, ku ktorej sa pripájame aj my. 

Polícia neskôr potvrdila, že pátranie odvolala. „Vzhľadom na citlivosť prípadu a úctu k pozostalým sa k danej veci nebudeme bližšie vyjadrovať,“ uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Jana Šinková. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu