VIDEO: Vodič dodávky nabúral do brány a odišiel. Na internete sa spustila hádka o tom, či to cítil alebo necítil


Foto: VIDEO: Vodič dodávky nabúral do brány a odišiel. Na internete sa spustila hádka o tom, či to cítil alebo necítil Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Vodič dodávky sa otáčal na ceste pred rodinným domom a pri cúvaní narazil do železnej brány. Bez zastavenia však odišiel preč. Ukázali to zábery z bezpečnostnej kamery, ktorú mal majiteľ domu nainštalovanú na dvore. So zábermi sa podelil v skupine HAKA a ľudí poprosil o pomoc s hľadaním bieleho vozidla značky Iveco Daily. K škodovej udalosti došlo v stredu 20. marca o 14:50 hod. v Nitre Pod Katrušou. 


„Na vozidle vidieť číslo 8 na bočnej strane a vzadu je žltá nálepka, pravdepodobne výstraha. Chápem, že je to dosť málo, ale aspoň skúsim. Možno ho niekto spozná,“ napísal v príspevku poškodený. Evidenčné číslo vozidla však vidieť nebolo, čo pátranie zrejme dosť sťaží. „Privolali sme aj políciu, žiaľ, bez ŠPZ-ky sa ďaleko nedostaneme,“ dodal. 

V komentároch pod videom však žiadne tipy nepribudli, naopak, strhla sa tam hádka o tom, či vodič dodávky vôbec zaregistroval, že do niečoho narazil. Podľa niektorých to ani nezacítil, no podľa ďalších si to musel všimnúť. 

„Podľa mňa on to ani necítil, nakoľko akurát vychádzal na obrubník s nápravou, preto asi aj takto zareagoval a šiel ďalej,“ napísal používateľ menom Ďodik. So svojou skúsenosťou sa podelil aj Romi: „Osobne som na takej dodávke jazdil a trafil som verejné osvetlenie pri cúvaní a nebolo to cítiť. Maximálne len to, že auto nechcelo ísť ďalej, takže bránu necítil“.


„Cítiť možno necítil, ale ten rachot brány musel počuť aj farár oproti v kostole,“ doplnil Vasil. Podľa Kristiána to šofér musel vidieť v spätnom zrkadle, a ak to nevidel, „tak to nechcel vidieť“. 

„To, či to cítil alebo necítil, ho neospravedlňuje…Má sa otáčať tak, aby videl a vedel, čo je za ním a neničil cudzí majetok,“ pridala sa ešte Ivona.

Ak ste dané vozidlo spoznali, alebo máte nejaké bližšie informácie, ktoré by majiteľovi domu mohli pomôcť, kontaktujte ho na telefónnom čísle 0911 150 340.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu