Zhotovil video, ako mladík onanuje v nitrianskej MHD. Teraz kameramana hľadá polícia


Foto: Zhotovil video, ako mladík onanuje v nitrianskej MHD. Teraz kameramana hľadá polícia Foto: Foto: mhd.sk/Polícia SR - Nitriansky kraj

Pred pár mesiacmi sme vás informovali o prípade, ktorý sa odohral v autobuse nitrianskej mestskej hromadnej dopravy. Mladý muž sa totiž pred očami všetkých cestujúcich pohlavne uspokojoval, čím vyvolával verejné pohoršenie.

Polícia však teraz hľadá osobu, ktorá vyhotovila kamerový záznam a zachytila toto protiprávne konanie. „Táto osoba svojím svedectvom môže pomôcť pri objasnení trestného činu výtržníctva,“ vysvetlila nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti. Zábery boli pôvodne anonymne zverejnené v jednej skupine na facebooku. 

Polícia žiada danú osobu, aby sa im ozvala na telefónnom čísle 158 alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj. Zastaviť sa tiež môže na ktoromkoľvek policajnom oddelení. 

Pokiaľ ste svedkom podobného správania, prevádzkovateľ MHD aj polícia radia v podobných prípadoch upovedomiť vodiča, alebo rovno políciu.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu