Ako bude jazdiť nitrianska MHD počas Veľkej noci? Pozrite si upravený grafikon


Foto: Ako bude jazdiť nitrianska MHD počas Veľkej noci? Pozrite si upravený grafikon Foto: nitrak.sk

Sviatky Veľkej noci ovplyvnia aj premávku mestskej hromadnej dopravy v Nitre. Dopravca Transdev Nitra preto zverejnil upravený cestovný poriadok.

Vo štvrtok 28. marca budú autobusy jazdiť ako v pracovný deň, ale v režime školské prázdniny. Na Veľký piatok (29. marca), Veľkonočnú nedeľu (31. marca) a Veľkonočný pondelok (1. apríla) bude MHD jazdiť ako v nedeľu a sviatok.

Počas soboty (30. marca) všetky spoje premávajú v režime sobota. V utorok (2. apríla) bude zas platiť režim ako počas školských prázdnin. Od stredy 3. apríla začnú linky opäť jazdiť ako v dňoch školského vyučovania.


„Na linkách 12, 16, 17 a 23 počas nepracovných dní odporúčame sledovať znamienka „S“ a „N“, ktoré určujú, či spoj premáva len v sobotu alebo aj v nedeľu a sviatok,“ doplnil dopravca.

Počas všetkých nepracovných dní (piatok, sobota, nedeľa, pondelok) bude na linkách 9 a 35 zabezpečená aj rozšírená preprava bicyklov.

Podrobný rozpis nájdete v tabuľke nižšie alebo na webovej stránke dopravcu. Odporúčame tiež sledovať aktuálne cestovné poriadky, aby ste zbytočne nečakali na spoj, ktorý napokon ani nepríde.

Premávka MHD počas Veľkej noci:

štvrtok 28. marca pracovný deň – školské prázdniny
piatok 29. marca (Veľký piatok) nedeľa, sviatok
sobota 30. marca sobota
nedeľa 31. marca nedeľa, sviatok
pondelok 1. apríla (Veľkonočný pondelok) nedeľa, sviatok
utorok 2. apríla pracovný deň – školské prázdniny


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu