AKTUALIZÁCIA: Z nitrianskej drogérie zobrala tovar a odišla bez platenia, polícia ju už vypátrala


Foto: AKTUALIZÁCIA: Z nitrianskej drogérie zobrala tovar a odišla bez platenia, polícia ju už vypátrala Foto: Facebook/ Polícia SR – Nitriansky kraj

Z drogérie zobrala tovar a nezaplatila zaň. Nitrianski policajti opäť hľadajú svedkov, ktorí by mohli prispieť k objasneniu prípadu krádeže. K odcudzeniu rôzneho tovaru došlo 5. marca od 12:47 do 12:50 hod. v predajni na Bratislavskej ulici v Nitre.

„Osoba na zábere by mohla k tejto veci poskytnúť svedeckú výpoveď,“ uviedla polícia na sociálnej sieti a zverejnila aj záber z bezpečnostnej kamery. Na fotografii vidieť blondínu, ktorá je plnšej postavy, ako vchádza do obchodu. Na sebe má oblečenú fialovú károvanú košeľu, rifle, tmavú bundu a biele botasky. V ruke drží kabelku svetlej farby. 

Ak danú ženu spoznávate a viete, kde býva, alebo o nej máte akékoľvek iné informácie, môžete ich oznámiť polícii na telefónnom čísle 158 alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj. Nahlásiť to môžete aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

  • Aktualizované 28. marca 2024, 13:32

Nitrianska krajská polícia informovala, že ženu z kamerových záznamov už stotožnila. Verejnosti a médiám sa poďakovala za pomoc pri pátraní.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu