Jedno auto mu niekto doškriabal, druhé popísal fixkou. Muž z Klokočiny hľadá vinníka


Foto: Jedno auto mu niekto doškriabal, druhé popísal fixkou. Muž z Klokočiny hľadá vinníka Foto: Facebook/Klokočina - problémy obyvateľov (Dominik J.)

Dominik, jeden z obyvateľov Klokočiny v Nitre, si v utorok 2. apríla 2024 našiel na aute škrabance okolo kľučky. Aby toho nebolo málo, druhé auto mu niekto popísal čiernou fixkou. 

Auto, na ktorom pribudli škrabance, stálo pri vchode do paneláka na Novomeského 4 a popísané auto mal odparkované na úplne inom parkovisku, a to pri stánku s cigaretami na Novomeského. „To že je auto staršie snáď neznamená, že ho môže niekto takto zničiť. S nikým som nemal nikdy žiaden konflikt ani problém, no ´šťastie´ mám očividne až moc veľké,“ napísal nahnevaný majiteľ poškodených áut. Pridal aj fotku, na ktorej vidno, že popísaná bola celá ľavá strana auta. 

V skupine na sociálnej sieti Dominik zároveň požiadal páchateľa, aby sa mu priznal do súkromnej správy, a pohrozil mu, že si vypýta kamerový záznam a už to bude riešiť polícia. Škrabance okolo kľučky by sa ešte možno dali vyleštiť, no to, že mu niekto popísal fixkou auto je už podľa neho „vrchol“.

Ak ste niečo videli alebo viete, kto škodu spôsobil, môžete kontaktovať majiteľa auta prostredníctvom súkromnej správy


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu