Tragédia pri Šali: Starší manželský pár sa vracal od zubára, cestu im však skrížilo oprotiidúce auto


Foto: Tragédia pri Šali: Starší manželský pár sa vracal od zubára, cestu im však skrížilo oprotiidúce auto Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

V utorok 23. apríla boli v poobedných hodinách vyslané všetky záchranné zložky na miesto dopravnej nehody, ktorá, žiaľ, mala tragický koniec. K havárii dvoch áut došlo medzi obcami Horná Kráľová a Hájske, neďaleko mesta Šaľa.

Z čelnej zrážke vozidiel Kia Sportage a Opel Corsa došlo podľa polície z doposiaľ presne nezistených príčin. „Pri dopravnej nehode, žiaľ, tri osoby utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom,“ prišla neskôr polícia so smutnou správou. 

V jednom aute sa nachádzal 38-ročný cudzinec Juryj H. a v druhom sa viezol starší manželský pár - 70-ročný Milan a 66-ročná Ľubica. Tí sa podľa informácií portálu Plus Jeden Deň práve vracali od zubára. Namierené mali do Hájskeho, kde býva aj ich dcéra s vnúčatami. Portálu to povedal starosta obce Jaroslav Bennár. „Boli to veľmi dobrí ľudia,“ uviedol s obrovským zármutkom.


„Obaja už boli na dôchodku, u nás majú dcéru s vnúčatami a chodili im pomáhať so všetkým. Vozili do školy a zo školy vnúčence, iba ťažko sa mi hľadajú slová... Dcéra robí zdravotnú sestru, je to pre všetkých hrozné nešťastie,“ dodal pre Plus Jeden Deň. 

Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina sú teraz predmetom vyšetrovania šalianskej polície.

Žiadame svedkov nehody, ktorí by mohli prispieť k objasneniu jej okolností, aby tak urobili na bezplatnom čísle 158,“ dodala nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu