Mladá futbalistka z Komárna skolabovala počas zápasu a zomrela. Jej tím sa s ňou rozlúčil krásnym gestom


Foto: Mladá futbalistka z Komárna skolabovala počas zápasu a zomrela. Jej tím sa s ňou rozlúčil krásnym gestom Foto: Facebook/KFC Komárno/Selye János Gimnázium

Ešte minulý týždeň v utorok došlo na futbalovom zápase v Dunajskej Strede k tragédii. 18-ročná Lili, jedna z hráčok za KFC Komárno, počas hry náhle skolabovala a museli ju resuscitovať. O pár dní však prišla z nemocnice v Bratislave smutná správa, že Lili svoj boj o život prehrala. Ako prvý o tom informoval portál čas.sk. 

Futbalový klub KFC Komárno sa so svojou hráčkou rozlúčil na sociálnej sieti dojemným statusom: „Drahá Lili! S ťažkým srdcom a slzami v očiach sa s tebou lúčime. Spomienku na Teba si navždy uchováme a zdieľame bolesť rodiny! Srdce KFC bije pre teba dnes, zajtra a navždy! Liliin dres s číslom 11 bude vyradený z používania, preto ho v budúcnosti nebude môcť nosiť žiadny hráč vo farbách nášho klubu“.


Neopísateľný smútok zavládol aj na Gymnáziu J. Selyeho s vyučovacím jazykom maďarským v Komárne. „S hlbokým zármutkom oznamujeme našej školskej komunite, že zomrela Lilla Petrók, žiačka triedy VI.N. Chceli by sme vyjadriť úprimnú sústrasť rodine, zdieľať s ňou jej smútok a zachovať Lillinu pamiatku,“ napísali na facebooku

Rodine a blízkym mladej Lili vyjadril úprimnú sústrasť aj Nitriansky samosprávny kraj. Pripája sa k tomu aj naša redakcia. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu