FOTO: Spiderman alebo nová parkovacia politika v Topoľčanoch? Ľudia sa bavia, dve autá stáli na sebe


FOTO: Spiderman alebo nová parkovacia politika v Topoľčanoch? Ľudia sa bavia, dve autá stáli na sebe
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Dopravný servis-Topoľčany a okolie

„Nová parkovacia politika: 2 za cenu 1,“ písalo sa pri fotke auta zaparkovaného na inom autom. Na Ulici J. Hollého v Topoľčanoch dnes totiž došlo ku kurióznej nehode, ktorá na sociálnych sieťach pobavila mnohých ľudí. Tí neverili vlastným očiam, keď zbadali fotografiu týchto dvoch áut.

Ako sa to vodičovi modrého auta podarilo, nikto netuší. Jednou z možností však môže byť to, že si pri cúvaní nevšimol vozidlo, ktoré na parkovacom mieste už stálo. 

„Spiderman. Dúfajme, že sú všetci v poriadku,“ okomentoval bizarnú nehodu anonym, ktorý pripojil aj ďalšiu fotku ako dôkaz. Pod príspevkom sa strhla debata a mnohí situáciu vtipne okomentovali. „Možno sa nevedeli dohodnúť, kto bol na mieste prvý,“ napísal niekto. „Parkovné na polovicu,“ dodal Martin a pridal sa aj Miloš: „Nastali ťažké časy… Treba šetriť... Jeden polovičný lístok, prosím“.


„To auto spadlo zo stromu,“ pýtal sa zas so smiechom Tomáš. Viacerých tiež zaujímalo, ako k tomu mohlo dôjsť. „Už som ozaj videla všetko,“ komentovala celú situáciu Helena. „Kto vie, koľko sa musel takéto parkovanie učiť v autoškole. Učiteľ z autoškoly by bol na neho hrdý,“ ocenila unikátny spôsob parkovania Gabriela.

O vyjadrenie sme požiadali aj nitriansku krajskú políciu. Viac informácií o prípade nájdete tu:




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu