Neznámy muž na ulici okradol 80-ročnú dôchodkyňu, nikto jej nepomohol


Foto: Neznámy muž na ulici okradol 80-ročnú dôchodkyňu, nikto jej nepomohol Foto: ilustračné

Prefíkaným spôsobom okradol zlodej dôchodkyňu a pripravil ju o dva zlaté prívesky. Incident sa stal uprostred dňa na mieste plnom ľudí. Dôchodkyňa sa vracala domov z kostola, keď ju na ulici oslovil neznámy muž a na krk jej hodil retiazku. Spýtal sa jej, či by ju nechcela. Dôchodkyňa sa však proti jeho správaniu ohradila a retiazku si od muža vziať nechcela.  

80-ročná pani dostala strach a mužovi sa ju snažila vrátiť. V tej chvíli ju však muž chytil za krk. „Pod tú retiazku a tú jeho reťaz strčil prst a mala som tu dva prívesky a zobral si ich. Potom som kričala strašne plakala, revala, nikto nemal záujem. Jeden pán išiel von a že čo sa stalo,” uviedla poškodená.

Muž po jeho príchode zareagoval prekvapivo a krádež chcel hodiť na dôchodkyňu, pretože reťaz, ktorú jej hodil na krk mala stále tam. „Kričal na mňa, vráťte mi tú retiazku, čiže on zo mňa spravil zlodeja“ dodala dôchodkyňa. Zlodej sa potom vytratil aj s jej dvomi zlatými príveskami. Polícia vo veci začala trestné stíhanie pre krádež. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: noviny.sk