V Šali musel zasahovať vrtuľník, vodič zostal po zrážke s nákladiakom zakliesnený v zdemolovanom aute


Foto: V Šali musel zasahovať vrtuľník, vodič zostal po zrážke s nákladiakom zakliesnený v zdemolovanom aute Foto: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Všetky záchranné zložky boli v utorok 14. novembra 2023 v ranných hodinách vyslané k dopravnej nehode, ktorá sa stala v Šali. Podľa informácií, ktoré zverejnili Nitrianski krajskí policajti, sa tu zrazilo osobné auto s nákladiakom. Šaliansky most bol kvôli udalosti niekoľko hodín neprejazdný. 

K zrážke malo dôjsť, keď vodič Toyoty Rav 4 z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru. Tam sa zrazil s oproti idúcim nákladným vozidlom. Šofér Toyoty utrpel vážne zranenia a po bezprostredne po havárii ostal zakliesnený vo vraku svojho auta. 

Záchranári muža opatrne „vystrihli“ zo zdemolovaného auta a následne bol vrtuľníkom prevezený do nemocnice. Vodič nákladného vozidla neutrpel vážnejšie zranenia a bol na mieste podrobený dychovej skúške na alkohol, ktorej výsledok bol negatívny. 

Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania šalianskej dopravnej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu