Nehoda pri Nových Zámkoch si vyžiadala šesť zranených. Jej vinník mal jazdiť bez vodičáku


Foto: Nehoda pri Nových Zámkoch si vyžiadala šesť zranených. Jej vinník mal jazdiť bez vodičáku Foto: Facebook/Hasiči Rastislavice

Na ceste v obci Jatov medzi Novými Zámkami a Šaľou sa v sobotu 18. novembra 2023 v podvečerných hodinách zrazili dve vozidlá. Zranilo sa šesť ľudí, najvážnejšie 9-ročné dievča, ktoré bolo transportované do nemocnice v Bratislave.

Pri havárii zasahovali všetky záchranné zložky. Privolaní boli aj hasiči z neďalekých Rastislavíc,ktorí asistovali pri vyslobodzovaní zakliesnenej osoby z auta. Z Nových Zámkov zas vyslali až 5 ambulantných sanitiek. Pri zásahu im sekundovali aj hasiči zo Šale, Policajný zbor a odťahová služba.

Muž vo veku 42 rokov, ktorý viedol vozidlo Volkswagen Passat, pravdepodobne prešiel do protismeru, kde narazil do vozidla Kia Sportage,“ vysvetlila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Viktória Barloková. Aj keď obaja šoféri absolvovali dychovú skúšku na alkohol s negatívnym výsledkom, policajti ostali pri kontrole 42-ročného vodiča v šoku. 


Podľa informácií, ktoré zverejnil spravodajský portál tvnoviny.sk, totiž nikdy nebol držiteľom vodičského oprávnenia. To mu však nezabránilo sadnúť si za volant aj s dvoma neplnoletými spolucestujúcimi. 

Dvaja zo šiestich ranených účastníkov nehody mali utrpieť vážne zranenia a momentálne bojujú o život. V prípade poskytnutia ďalších informácií budeme správu aktualizovať. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu