Ďalšia tragédia na cestách: V Nitrianskom okrese prišla o život 18-ročná spolujazdkyňa


Foto: Ďalšia tragédia na cestách: V Nitrianskom okrese prišla o život 18-ročná spolujazdkyňa Foto: Facebook/Polícia SR – Nitriansky kraj

Polícia Nitrianskeho kraja informovala o ďalšej nehode so smrteľnými následkami na našich cestách. Všetky záchranné zložky boli v utorok 28. novembra 2023 v skorých ranných hodinách privolané k zrážke dvoch áut, ku ktorej došlo na ceste  I/65 v obci Jelenec v nitrianskom okrese. 

Na mieste zistili, že k nehode došlo, keď 18-ročná vodička auta Volkswagen Golf narazila do stromu po tom, čo pravdepodobne na mokrej vozovke dostala šmyk. Auto sa odrazilo späť na cestu, kde sa v protismere zrazilo s práve prechádzajúcim vozidlom Seat Alhambra.

Následkom nehody utrpela 18-ročná spolujazdkyňa z auta Volkswagen Golf zranenia nezlučiteľné so životom, ďalšie dve sa zranili. Policajnou kontrolou nebola zistená prítomnosť alkoholu v dychu ani jedného z vodičov. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina fatálnej autonehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania nitrianskej dopravnej polície.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu