FOTO: Hudba, tanec, charita aj umelá inteligencia. Ples SPU v Nitre prilákal vyše 700 hostí


FOTO: Hudba, tanec, charita aj umelá inteligencia. Ples SPU v Nitre prilákal vyše 700 hostí
Galéria: 38 fotiek
Foto: uniag.sk

Vo štvrtok 16. novembra 2023 sa v plesovej sále Agrokomplexu konal 62. ples Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v NItre. Aktuálneho ročníka sa zúčastnilo viac než 700 hostí. Vítaní boli či už študenti, absolventi, učitelia alebo zamestnanci školy, ale aj podnikatelia z praxe alebo hocikto, kto sa chcel zabaviť v kruhu priateľov a rodiny. 

Úvodným programom návštevníkov netradične previedla umelá inteligencia vo forme avatara s podobou mladej ženy. Vybraní zástupcovia univerzity, jednotlivých fakúlt, študentov a verejnosti následne otvorili ples symbolickým prestrihnutím pásky. 

K tancu svojimi vystúpeniami inšpirovali najprv tanečníci z House of Dance pod vedením Tomáša Surovca, nasledovalo vystúpenie folklórneho súboru Zobor a moderné tance tanečnej skupiny Kajla. 


O hlavnú časť hudobného programu sa postarali kapely Nová stopa a Hex a speváčka Sima. Nechýbala ani stand-up comedy, ktorý predviedol Juraj Šoko Tabaček. Po zvyšok večera hrali pre roztancovaných hostí DJ Davis, DJ Andee a DJ Spirit.

Tento ročník sa niesol aj v duchu dobročinnosti. Zisk z predaja vstupeniek organizátori venovali zdravotne znevýhodnenému žiakovi základnej školy Oliverkovi, ktorý od narodenia statočne bojuje so svojim hendikepom. 





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu