Pátranie ukončené: Selinu a Lusiu z Topoľčian po niekoľkých dňoch vypátrala polícia


Foto: Pátranie ukončené: Selinu a Lusiu z Topoľčian po niekoľkých dňoch vypátrala polícia Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko-pátranie po osobách

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlásilo v pondelok 6. mája 2024 pátranie po dvoch 17-ročných sestrách, ktoré pochádzajú z okresu Topoľčany. Dvojičky odišli v sobotu 4. mája krátko po 15:00 hod. zo špecializovaného zariadenia pre deti a rodiny Semeteš vo Vysokej nad Kysucou.

Selina H. aj Lusia H. sa narodili 21. septembra 2006, trvalé bydlisko majú v Topoľčanoch a sú slovenskej štátnej príslušnosti. Selina je vysoká asi 165 centimetrov, je plnšej postavy a váži 66 kilogramov. Má hnedé vlasy po plecia. Oblečené mala čierne tepláky značky Nike, čiernu mikinu s kapucňou a bielo-modré tenisky. 

Lusia je 159 centimetrov vysoká, je štíhlej postavy a má 50 kilogramov. Má hnedé vlasy po plecia. Naposledy mala na sebe čierne tepláky, čiernu mikinu s kapucňou a čierne tenisky. 

Aktualizované 10. mája 2024 o 21:27

Záchranný systém Slovensko v piatok 10. mája oznámil dobrú správu. Najprv informoval o tom, že sa našla Lusia a o pár hodín neskôr aj Selina. Vypátrať ich mala žilinská krajská polícia. „Vďaka Polícia SR - Žilinský kraj. Ďakujeme členom skupiny za zdieľanie a pomoc pri hľadaní,“ uviedlo ešte dobrovoľnícke občianske združenie na sociálnej sieti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu