Prezradila ho nervozita. Policajti zadržali na Kmeťovej ulici 21-ročného mladíka, mal pri sebe drogy


Foto: Prezradila ho nervozita. Policajti zadržali na Kmeťovej ulici 21-ročného mladíka, mal pri sebe drogy Foto: Polícia SR - Nitriansky kraj

Policajti nitrianskej pohotovostnej motorizovanej jednotky mali rušnú nočnú službu. Počas nej spozorovali na Kmeťovej ulici v Nitre vozidlo Škoda Felícia, kde spolujazdec nebol pripútaný bezpečnostným pásom. Polícia o tom informovala na sociálnych sieťach.

Na základe toho policajti vozidlo zastavili a skontrolovali. „Vodič predložil doklady potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla. Počas kontroly sa jedna z osôb vo vozidle správala nervózne, triasli sa jej ruky a neustále sa otáčala,“ uviedla polícia.

Policajti sa 21-ročného muža spýtali, či je užívateľom omamných a psychotropných látok, čo potvrdil.  Následne im dobrovoľne vydal priesvitné vrecko s obsahom zelenej sušiny a tri priesvitné vrecká s obsahom hnedej kryštalickej látky. Podľa vzhľadu týchto látok vzniklo podozrenie, že ide o dávku omamnej a psychotropnej látky, ktoré boli zaslané na expertízne skúmanie.

Muž bol zadržaný a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi,“ dodala polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu