AKTUALIZÁCIA: Polícia v Nitre už našla muža, ktorý bol v predajni, keď došlo ku krádeži peňaženky


Foto: AKTUALIZÁCIA: Polícia v Nitre už našla muža, ktorý bol v predajni, keď došlo ku krádeži peňaženky
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Nitrianski policajti majú na stole ďalší prípad krádeže. Ku skutku došlo ešte 25. marca 2024 v čase okolo 16:45 hod. až 16:50 hod. v predajni na Štefánikovej triede v Nitre. Doposiaľ neznámy páchateľ odtiaľ odcudzil peňaženku čiernej farby s rôznym obsahom. 

Polícia teraz hľadá svedkov, ktorí by im mohli pomôcť objasniť tento priestupok voči majetku. Zverejnili aj fotografiu muža, s ktorým sa potrebujú porozprávať. „Osoba na zábere by mohla k tejto veci poskytnúť svedeckú výpoveď,“ vysvetlila polícia na sociálnej sieti

Ak máte o tomto mužovi akékoľvek informácie, môžete ich podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.



Dávajte si na svoje osobné veci pozor. Nenechávajte ich voľne položené na miestach, odkiaľ by ich niekto mohol zobrať a radšej si ich uschovajte na bezpečnom mieste. Ak nájdete cudziu vec, je vašou povinnosťou vrátiť ju majiteľovi alebo ju odovzdať polícii.

Aktualizované 13. mája 2024 o 10:20

Nitrianska krajská polícia informovala, že osoba na záberoch z bezpečnostnej kamery bola stotožnená a poďakovala verejnosti a médiám za pomoc pri pátraní.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu