Riaditeľka nemocnice v Nových Zámkoch končí po menej ako pol roku vo funkcii


Foto: Riaditeľka nemocnice v Nových Zámkoch končí po menej ako pol roku vo funkcii Foto: Facebook/Nemocnica Nové Zámky (Zuzana Lukáčová)

Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Nové Zámky čaká ďalšia zmena vo vedení – po ani nie polroku končí doterajšia riaditeľka Zuzana Lukáčová. Vo funkcii ju nahradí Mikuláš Blaško, ktorý vo výberovom konaní uspel spomedzi šiestich kandidátov. 

Do pozície riaditeľa ho vymenovala ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková od 2. februára na obdobie piatich rokov. Blaško pôsobí v novozámockej nemocnici od roku 2019 ako vedúci právneho oddelenia, od 2022 je tiež súčasťou dozorného orgánu nemocnice. 

Súčasná riaditeľka sa s funkciou rozlúčila príspevkom na sociálnej sieti nemocnice. Priznala v ňom, že pri odchode má zmiešané pocity, no vyzdvihla predovšetkým neoceniteľnú prácu a oddanosť všetkých zamestnancov. 

Vaša oddanosť k pacientom a kvalita starostlivosti, ktorú poskytujete, robia z nášho zdravotníckeho zariadenia miesto, na ktoré môžeme byť hrdí,“ nešetrila odchádzajúca riaditeľka slovami vďaky. Vo vedení fakulty bola od 12. augusta 2023, jej výmena tak nastala po menej ako šiestich mesiacoch. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu