VIDEO: Na Chrenovej šantia medzi panelákmi zajace. Bob, Bobek a Boban, zabávajú sa ľudia


Foto: VIDEO: Na Chrenovej šantia medzi panelákmi zajace. Bob, Bobek a Boban, zabávajú sa ľudia Foto: Facebook/Róbert M.

Na sídlisku Chrenová v Nitre majú o zábavu postarané. V tráve medzi panelákmi im totiž šantia zajace poľné. Natočili ich ľudia z neďalekého paneláka. Podľa Róberta, ktorý video zverejnil na sociálnej sieti, sa narodili ešte minulý rok. „Ak už majú mladé, tak tie sú v norách. Nevyhľadávame ich. Nech si žijú. I keď obhrýzajú mladé stromky, čomu zase nie sme až tak radi. No čo už, príroda,“ dodal v komentári. 

Ľuďom sa veselé šantenie mladých zajacov páčilo a pod videom pribudlo viacero vtipných komentárov. „Zajac chrenovský,“ pomenovala tento „nový druh“ Katarína. „Bob, Bobek a Boban,“ pridal sa Marek. „Za N-Centrom majú bratranca,“ dodal ešte a pridal aj fotku ďalšieho zajaca. 


Niektorí ich už chceli ísť aj kŕmiť, vraj aby mali „lepšiu stravu“. Róbert však dobrosrdečných ľudí hneď stopol: „Žiadne jedlo nenosiť! Sú to poľné zajace, ktoré si dokážu zabezpečiť potravu. Takto nám tu iba nalákate viac potkanov“. Mnohí sa obávajú aj blížiacej sa kosby trávy, ktorá už začala vo viacerých častiach Nitry. Ľudia preto odporúčajú miestnym, aby na to koscov vopred upozornili. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu