Na Agrokomplexe sa predvedú aj študenti nitrianskej školy, podieľali sa na dotvorení detskej zóny TICadlovo


Foto: Na Agrokomplexe sa predvedú aj študenti nitrianskej školy, podieľali sa na dotvorení detskej zóny TICadlovo
Galéria: 3 fotky
Foto: Mesto Nitra/Turistické informačné centrum Nitra

Na Agrokomplexe v Nitre sa v stredu 24. apríla začala výstava Nábytok a bývanie 2024. Veľtrh potrvá až do nedele 28. apríla. Na tohtoročnom Fóre dizajnu sa bude prezentovať aj Turistické informačné centrum, a to v spolupráci so Súkromnou školou umeleckého priemyslu Nitra. Nájdete ich v pavilóne M3, kde bude odprezentovaná ich tvorba a práca na druhej etape interaktívnej detskej zóny TICadlovo.

Práve v informačnom centre majú študenti tejto školy k dispozícii kreatívny priestor na svoju tvorbu. 

„TICadlovo je interaktívno-edukatívna detská zóna, ktorá ponúka deťom spoznávanie Nitry na siedmich pahorkoch hravou formou.  Návštevníci objavujú staré a nové príbehy zeleného mesta a interaktívnou formou získavajú nové zážitky,“ objasnil hovorca mesta Tomáš Holúbek.


32. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry je pre verejnosť otvorený každý deň od 9:30 do 18:00 hod. a v nedeľu do 17:00 hod. Vstupné je 10 eur. V prípade, že máte nárok na zľavu, platíte len 6 eur. Deti do 6 rokov v sprievode rodiča a občania s preukazom ŤZP (s červeným prúžkom) majú vstup zadarmo.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu