Nitra prevalcovala Spišskú Novú Ves aj po tretí raz, nasledujúci zápas môže rozhodnúť o všetkom


Foto: Nitra prevalcovala Spišskú Novú Ves aj po tretí raz, nasledujúci zápas môže rozhodnúť o všetkom Foto: Facebook/Mesto Nitra

Tretí finálový zápas hokejovej Tipos extraligy sa v utorok 23. apríla hral v Nitre. Domáci tím HK Nitra sa ani tentoraz nenechal zahanbiť a nad Spišskou Novou Vsou vyhral 5:1. Ide už o tretie víťazstvo hráčov spod Zobora, stav série je 3:0. Ak im bude šťastie priať, už v stredu môžu získať titul majstrov. 

Prvý gól v utorok padol do brány Spišiakov už v prvej minúte, keď skóroval Sahir Gill. V tretej minúte pridal druhý gól Robby Jackson. V 11. minúte zaskočil Suráka Samuel Bučko a stav stretnutia sa zmenil na 3:0. Tesne pred koncom prvej tretiny prvý raz skórovala HK Spišská Nová Ves.

Druhá tretina sa obišla bez gólov a v tretej tretine sa opäť strelecky presadil Robby Jackson, ktorý sa postaral o štvrtý gól Nitry. Posledný gól padol v 54. minúte, keď gólmanovi Spišiakov vypadol puk z betónov, čo využil Matej Bača a krásne skóroval.



Góly: 54’ Bača, 42’ Jackson, 18’ Majdan, 11’ Buček, 03’ Jackson, 01’ Gill

Zostava HK Nitra:  HK Nitra: Kašík – Mezei, Cotton, Kousa, Bača, Gajdoš, Stacha, Valent, Kodhaj – Buček, Gill, Bajtek – Jackson, Bubela, Newell – Okoličány, Čederle, Lacka – Vitaloš, Hrnka, Bačo. 

Zostava HK Spišská Nová Ves:  Surák – Ališauskas, Merežko, Žiak, Björkung, Romaňák, Valach – Archambault, Nellis, Rapáč – Majdan, Kerbashian, Bakoš – Drábek, Bortňák, Burgess – Džugan, Myklucha, Vandas.

Rozhodcovia: Štefik, Stano – Durmis, Gegáň.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu