Trápi vás stres či nízke sebavedomie? V Komárne otvorili novú psychologickú ambulanciu


Foto: Trápi vás stres či nízke sebavedomie? V Komárne otvorili novú psychologickú ambulanciu Foto: ahojkomarno.sk

Nemocnica AGEL Komárno v týchto dňoch otvorila novú ambulanciu klinickej psychológie. Nachádza sa v budove urgentného príjmu a okrem iného bude poskytovať aj vyšetrenia pre deti od 6 rokov. Pacienti nájdu v ambulancii pomoc pri riešení emocionálnych, behaviorálnych a duševných problémov.  

Klinickí psychológovia vykonávajú diagnostické hodnotenia na identifikáciu psychických porúch, ako sú depresia, úzkosť, poruchy stravovania alebo posttraumatická stresová porucha. Tieto hodnotenia pomáhajú vytvoriť vhodný liečebný plán,“ vysvetlila psychologička Vladimíra Némethová. Terapeutické stretnutia pod vedením vedením klinického psychológa podľa nej slúžia na riešenie osobných problémov, zvládanie stresu či zlepšenie sebavedomia. 

Námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť Gabriela Filkóová verí, že nová služba bude nápomocná aj pre pacientov na iných oddeleniach nemocnice, ako sú onkologickí pacienti a ich rodiny, matky po pôrode či dlhodobo chorí. 

Psychologička Vladimíra Némethová bude k dispozícii každý pondelok od 7:00 hod. do 15:00 hod. Vyšetrenia môžu prebiehať v slovenskom aj maďarskom jazyku. Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke mesta Komárno. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu